Samenwerken

Samen met Go2People en in nauwe samenwerking met diverse opdrachtgevers werk ik aan het ontwikkelen van concepten en het uitwerken van ontwerpen. Door onze jarenlange ervaringen te bundelen maakt dat onze projecten compleet zijn en creëren wij een betekenisvolle ervaring voor website bezoekers. Ik ben hierbij de creatieveling die de kracht heeft om verder te denken dan het gewone en tegelijkertijd ideeën tot stand brengt op een manier die werkt voor zowel klanten als eindgebruikers. 

Stichting
Voedselbos-
bouw

Websites

Voor Go2People ontwierp ik de website en de database van de Stichting Voedselbosbouw.

Stichting Voedselbosbouw staat voor de ontwikkeling en het rendabel maken van nieuwe en bestaande voedselbossen in Nederland met het oog op een duurzame voorziening in de behoeften van de vruchtgebruikers aan lekker en gezond lokaal voedsel een vitale natuur aantrekkelijk landschap en nog veel meer.

De stichting staat voor ontwerp en ontwikkeling van nieuwe en bestaande voedselbossen. Ook willen ze een bijdrage leveren aan een waardevolle natuurbeleving in voedselbossen en aan de ontwikkeling en verspreiding van kennis over eetbare natuur in het algemeen en voedselbossen en permacultuur in het bijzonder. De duurzame ambities zijn gericht op het creëren van waarde in de domeinen People Planet en Prosperity – zonder afwenteling van problemen naar elders en later. De stichting verbindt dit met een voortdurende oriëntatie op de ontwikkeling en toepassing van duurzame functiecombinaties. Een voedselbos vervult namelijk verschillende duurzame functies tegelijkertijd en creëert zo óók duurzame waarde in meerdere domeinen.

Go2People vertaalde het ontwerp naar een goed werkende website en een zeer uitgebreide database.

Ontwerp homepage Stichting Voedselbosbouw